Nieuwsbrief-23022018-2

Joehoeeee de nieuwste nieuwbrief viel op de mailmat!
Wat voor leuks meldt ons 2e thuis deze keer?

AGOETI’S GEBOREN IN WILDLANDS ~ TWEELING IN MONKEY MARKET

In de Monkey Market in Jungola is een tweeling Azara’s agoeti’s geboren. De twee kwamen half februari ter wereld, het geslacht is nog niet bekend. Het is de eerste worp van het paartje agoeti’s in Emmen, een diersoort die halverwege mei 2017 in WILDLANDS aankwam. Agoeti’s zijn ongeveer drie maanden drachtig. De jongen zijn bij geboorte al helemaal behaard en direct in staat om te lopen. LEES MEER


UPDATE BOUW TWEESTRYDEr wordt hard gewerkt aan Tweestryd. De mijnkarretjes zijn al geplaatst en er is zelfs al een testrit gemaakt met dummies. Volg het laatste nieuws over de bouw van de nieuwe attractie op de WILDLANDS website of ga naar onze Facebook-pagina.

VRIENDENKORTING ABONNEESNeem je als abonnee familie of vrienden mee naar WILDLANDS? Vanaf 1 maart krijg je maar liefst 25% korting op twee reguliere entreetickets per bezoek.
De entreetickets zijn te koop bij de kassa op vertoon van je abonnement.
OPNAMES COMMERCIAL

Woensdag 28/2 en donderdag 1/3 vinden er in het park opnames plaats voor onze nieuwe commercial. Hiervoor wordt een deel van het park tijdelijk afgezet. De commercial is vanaf eind maart op televisie te zien.

VACATURES HOOGSEIZOEN

WILDLANDS is op zoek naar gastgerichte, enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s! Wil jij een avontuurlijke (bij)baan? Meld je dan meteen aan voor de Meet & Greet waar jij je kan presenteren tijdens een sollicitatiegesprek.


AANZOEK OP VALENTIJNSDAGTijdens het Valentijnsdiner in WILDLANDS heeft abonnementhouder Bram zijn vriendin Nienke ten huwelijk gevraagd. Medewerkers van het park hielpen hem bij het voorbereiden van zijn bijzondere aanzoek. LEES MEER.

WORKSHOP FOTOGRAFIEGa op een avontuurlijke expeditie met natuurfotograaf Rob Doolaard. Een echte aanrader voor beginnende en gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken.
Data: 14/4, 29/6 en 21/9.
Meld je meteen aan!

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES,
KIJKJE OP DE BOUW VAN TWEESTRYD!

Binnenkort kunnen reizigers en avonturiers zoals jij een verlaten steenkoolmijn op een bijzondere manier ontdekken. Laat je naar een duizelingwekkende hoogte brengen en scheer rakelings langs elkaar heen in een spectaculaire strijd…

Maar voor het zo ver is, nodigen wij alle abonnees graag uit voor een kijkje op de bouw op zondag 4 of zondag 11 maart. Meld je snel HIER aan voor een kijkje op de bouw, want vol=vol!

2 reacties op ‘Nieuwsbrief-23022018-2

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.