AVG – GDPR

=  Algemene verordening gegevensbescherming – General Data Protection Regulation

 

Privacyverklaring | Wetgeving 2018

Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
De eigenaren van Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com zijn Daniëlle, Herman en Melody. Zij zijn te bereiken via onwijsmooiwildlands@gmail.com

Persoonsgegevens die via deze website verwerkt wordt:
Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je van onze diensten gebruikt maakt en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hoe volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

Voor- en achternaam
* E-mailadres

* IP-adres

* Locatiegegevens

* Gegevens over jouw activiteiten op deze website

* Lijst met contactgegevens van de bezoeker via een app

* Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die worden verwerkt:
Er worden geen gegevens verzamelt over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar behalve als er toestemming is gegeven door ouders of voogd. Helaas kunnen wij niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Ben je er van overtuigd dat deze website zonder toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, mail ons dan zodat wij de informatie kan verwijderen.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt deze website persoonsgegevens:
Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

* Verzenden van een bericht, wanneer er een nieuw artikel wordt gepubliceerd.

* Zodat je een reactie achter kunt laten onder blogposts op deze website.

* Om contact te kunnen opnemen met ons via e-mail.

* Zodat er contact met jou kan worden opgenomen indien nodig (Winactie).

* Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren, denk hierbij aan inhoud van de artikelen.

Hoe lang persoonsgegevens bewaard worden:
Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Overzicht van de verschillende gegevens, waarvoor ze gebruikt worden en hoe lang deze bewaard worden:

* E-mail wanneer er een nieuw bericht wordt gepubliceerd

Je naam en e-mailadres worden opgeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om een e-mail te kunnen sturen om je te informeren dat er een nieuw artikel is gepubliceerd, wanneer je via de wordpress knop je daarvoor hebt geregistreerd, en worden bewaard tot uitschrijving. Je kunt je zelf HIER uitschrijven.

* Reacties onder berichten

Je naam en e-mailadres worden opgeslagen en eventueel de link van je website, als je die ook achterlaat. Deze gegevens worden gebruikt om je reactie te publiceren onder berichten op deze website en worden bewaard tot jouw verzoek, om de reactie te verwijderen. Natuurlijk mag je ons ook altijd mailen om je reactie te wijzigen.

* Contactgegevens (via e-mail)

Je naam en e-mailadres worden opgeslagen (en eventueel website). Deze gegevens worden gebruikt om je bericht aan mij via e-mail te kunnen beantwoorden of contact met jou op te nemen als dat nodig is. Deze gegevens worden niet bewaard, zodra de mail is afgehandeld verwijderen wij het.

Delen van persoonsgegevens met derden:
Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com verstrekt jouw gegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan verplichtingen die wettelijk zijn vastgesteld. Omdat deze website gehost is bij WordPress is er automatisch een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor een goede beveiliging van jouw (en onze) gegevens.
Na WordPress blijven ook wij verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com jouw persoonsgegevens aan andere derden alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het meedoen aan een winactie en een bedrijf jouw gegevens nodig heeft om bijvoorbeeld een gewonnen prijs op te sturen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com.
Je hebt het recht om bij ons een verzoek in te dienen je persoonsgegevens die zijn opgeslagen in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt hiervoor een verzoek via e-mail sturen naar onwijsmooiwildlands@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, dien je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren, uiterlijk binnen vier weken, op het door jou gedane verzoek. Wij willen je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe persoonsgegevens beveiligd worden:
Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com. neemt de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht je toch vinden dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via onwijsmooiwildlands@gmail.com

Onwijsenmooiwildlands.wordpress.com. heeft in samenwerking met WordPress de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

* Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

* Er zit beveiliging op deze website om deze te beschermen tegen verdachte inlogpogingen en spam.

* Er wordt zorgvuldig omgegaan met gegevens van bezoekers en gebruikers van deze website.

* Onze hosting WordPress.com heeft ook de opdracht gekregen om onze site te beschermen.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze privacyverklaring, stuur gerust een mail naar: onwijsmooiwildlands.nl

Hopelijk zijn jullie hiermee voldoende geïnformeerd. 

♥-elijke, dierige groeten,
Daniëlle, Herman & Melody

Nieuwsbrief-18052019-5

Joehoeeee de nieuwste nieuwbrief viel op de mailmat!
Wat voor leuks meldt ons 2e thuis deze keer?

 

PINKSTEREN IN WILDLANDS

Er staat een lang weekend voor de deur met heel veel zon.
Prachtige dagen om een bezoek te brengen aan WILDLANDS!
Kom jij ook?

JIM’S JUNGLESHOW

Vogelkenner Jim stortte met zijn vliegtuig neer in de jungle.
Hij weet te overleven en leert van alles over de natuur om hem heen.
In het Jungletheater vertelt hij hier elke dag spannende verhalen over.
Natuurlijk neemt hij ook dieren mee naar de show, zoals de prachtige koningspython.

DIKHUIDEN SPOTTEN

Het warme weer zorgt ervoor dat de olifanten weer geregeld een duik nemen.
En met de geboorte van het olifantje Mauk is automatisch de dynamiek binnen de groep olifanten veranderd.
Op het pleintje bij Mr. Layos wordt dagelijks van alles verteld over onze groep dikhuiden en kun je je vragen stellen.

MIJN MET EEN MISSIE

Met jouw rit in de nieuwe achtbaan Tweestryd steun je een goed doel.
Stap je in de rode kar dan strijd je voor duurzame landbouw, je helpt bewoners rond mijnen hun oogst te vergroten.
Met blauw race je voor eerlijke mijnbouw, je helpt de bewoners rond mijnen gezond te houden.
Waar race jij voor?

AAPJES KIJKEN

De verlaten arena in de woestijn van Serenga is overgenomen door de mantelbavianen.
Eén ding is zeker: het is er nooit saai!
Er wordt gevlooid, gespeeld, ruzie gemaakt, eten verzameld…
Er is altijd wat te zien.
Tijdens de Bavianenpresentatie wordt dagelijks uitgelegd waar je allemaal getuige van bent.

NORTICASHOW

De pelsrobben en zeeleeuwen van Nortica zijn nieuwsgierig naar de onderzoekers van het poolstation van Nortica.
Wat komen die mensen hier doen?
De slimme dieren zijn niet te beroerd om de onderzoekers elke dag bij hun werk te helpen.
Alhoewel, helpen…

NEUZEN BIJ DE IJSBEREN

De machtige ijsberen gaan gewoon hun gang in de IJsberenbaai.
Onder in het Poolstation kun je zien hoe soepel ze onder water bewegen.
Neus aan neus met de koning van de Noordpool, het is een bijzondere ervaring.
Meer weten over de ijsberen in Nortica?
Er is elke dag een presentatie.

AWARD VOOR MOOISTE DIERENVERBLIJF

De grote tropische kas van WILDLANDS, Rimbula, is verkozen tot mooiste Dierenverblijf van België en Nederland!!!
Hiervoor heeft het park 16 mei een Diamond ThemePark Award in ontvangst genomen.
Ook eindigt WILDLANDS in de top 5 van diverse categorieën waaronder Beste Dierenpark Be/NL.

 

L E E S _ M E E R

Diamonds Award – Mooiste dierenverblijf

Jaaaaaaaa trots zijn we !!!

Het mooiste dierenverblijf van Nederland en België voor Rimbula…

Wildlands heeft de Diamonds Award daarvoor binnen…

LEES MEER

Het is de eerste keer dat Wildlands en Diamond ThemePark Award wint. Directeur Frankwin van Beers hierover: ‘We zijn de afgelopen twee jaar vaker genomineerd, maar hebben nog nooit een award in de wacht gesleept. We zijn ontzettend blij met de waardering en trots op deze award voor Rimbula.”

Die trots delen wij uiteraard van ♥-e !!

Interview Frankwin van Beers

Het is alweer een poosje geleden maar 25 april waren wij (Herman, Koba en ik Danielle) weer eens gezellig met zijn drieën in Wildlands.

Daar kwamen wij Frankwin van Beers (Directeur van Wildlands) tegen, Koba en ik zijn naar hem toegegaan en hebben hem gevraagt of wij hem een aantal vragen mochten stellen, dat vond hij wel goed en natuurlijk heeft Herman dat gefilmd.