Frankwin

Zoals inmiddels al wel ruimschoots bekend zal zijn heeft huidige directeur Frankwin van Beers, tot onze enorme spijt, zijn vertrek aangekondigd. Zijn charismatische persoonlijkheid, zijn enthousiasme en zijn onmetelijke gedrevenheid zullen we dus eerdaags voortaan in het park moeten missen en dat vinden wij ontzettend jammer!!!

 

Wij willen hem hier even heel HARTELIJK DANK-JE-WEL zeggen voor alles dat hij tot dusver heeft bereikt om niet alleen zijn, maar ook de droom van talloze anderen, te verwezenlijken.

 

 

 

Natuurlijk is het ook zo dat wij hem als trio apart nog even dank je wel willen zeggen voor het feit dat hij zo spontaan reageerde op onze uitnodiging tot een interview. (bekijk het HIER). Het was bijzonder fijn te ervaren dat hij, terwijl hij ons in het park tegenkwam, gelijk “ja graag” zei toen we het hem voorstelden.

 

Lieve Frankwink, afgezien van onze grote dank aan jou hebben we ook heel veel waardering voor je en wensen we je niet alleen alle geluk, liefde en gezondheid meer dan van harte toe maar ook alle mogelijke succes en bovenal heel veel plezier en het vervullen van al je dromen in zowel je nieuwe werk- als buiten-werk-toekomst!!

Het ga je goed!

Lieve groeten, Herman & Danielle en Melody

2 reacties op ‘Frankwin

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.