Raad Je Plaatje Spel

Zoals jullie wel weten plaatst 1 van ons elke zondag een foto en mogen jullie raden wat het is dat je ziet en waar het in ‘onze’ dierentuin te vinden is…
De 1e ronde zou in 1e instantie een heel jaar duren… 52 weken dus… en de winnaar zou bekend gemaakt worden op maandag 4 februari.
We hebben even overlegd… en besloten het te wijzigen…
De laatste zondag van dit jaar, 30 december dus, komt er GEEN Raad Je Plaatje maar plaatsen we in plaats daarvan een blog om de winnaar bekend te maken en haar in het zonnetje te zetten. Wie die winnaar is zal natuurlijk geen verrassing meer zijn want die persoon is immers niet meer in te halen? We gaan dus iets moois regelen voor Herma en zullen haar daarmee gaan verrassen eind december, het hoe en wanneer laten we hier nog even in het midden, we willen niet gelijk alles verklappen natuurlijk *glimlach*.

Ronde 2 van Raad Je Plaatje start dan op de 1e zondag van het nieuwe jaar, oftewel 6 januari.

Zo kunnen we er dus telkens voor zorgen dat de winnaar rond de jaarwisseling een verrassing kan verwachten en gezien de feestelijkheden van die tijd van elk jaar is dat wel zo leuk of niet dan?

Kortom.. ronde 1 krijgt dus geen 52 edities, elke volgende ronde wel en we hopen natuurlijk dat de winnaar blij zal zijn met diens verrassing maar natuurlijk ook dat jullie plezier blijven houden in het vinden van de juiste oplossingen… want wij hebben er heel veel plezier van om telkens weer uit te kijken naar iets dat geschikt is voor dit spel.

Lieve groeten, Herman & Daniëlle & Melody

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.