Bijna 1 jaar

Vandaag is het vrijdag 28 december 2018 en op 18 dagen na bestaat deze weblog 1 jaar. 2018 zit er bijna op en we kunnen terugkijken op een bewogen jaar voor ‘onze Wilde Landen’. Veel onrust die nog steeds gaande is maar ook veel mooie dingen die ons vervullen/vervulden met blijdschap en dus alle reden geven/gaven om dankbaar te zijn!

We hebben mooie mensen mogen ontmoeten uit dichtbije en ver-weg plaatsen en gelukkig kunnen we daarbij ook zeggen dat we amper een wanklank hebben moeten aanhoren, integendeel eigenlijk. Als er al eens een hint van een wanklank was dan konden wij die wegnemen door iets uit te leggen en dat kostte nooit veel moeite. Ons enthousiasme was daar natuurlijk deel van maar ook het feit dat mensen zich realiseerden dat ze niet alles dat de media schreven moesten geloven zonder het eerst met eigen ogen te aanschouwen.

Hier op de weblog hebben we een vaste groep volgers opgebouwd die trouw blijven komen en op onze berichten reageren, enkelen daarvan speelden zelfs heel trouw wekelijks mee met de 1e ronde van het spel “Raad je Plaatje”. Die 1e ronde werd gewonnen door Herma zoals jullie HIER kunnen lezen.
De 2e ronde start op maandag 7 januari en uiteraard hopen we weer op enthousiaste deelnemers die in ‘ons 2e thuis’ op zoek zullen gaan om ons naderhand te kunnen vertellen waar ze gevonden hebben wat wij als zoekobject toonden. Dat hoopt Herma met ons mee want zij wil graag de ‘strijd’ aanmoeten *grijns*.
De prijsuitreiking was een feestje voor ons en we kijken ook al weer uit naar de volgende al duurt dat nog bijna een heel jaar.

Wat gebeurde er zoal nog meer in dit (1e) Blogjaar & (3e) Wilde Landen Jaar?

 • Tweestryd (dubbele 8-baan) opende de deuren
 • Er kwamen nieuwe dieren bij ons wonen;
  Giraffe-(Bakari)-Hengst, Neushoorn-(Elena)-Koe, tal van Vogelsoorten, zwerm Vleerhonden ging van 8 naar 26, nieuwe Struisvogel-Haan, en niet te vergeten vele, vele geboortes natuurlijk waaronder 2 grote publiekslievelingen Mauk en Manoa
 • We moesten afscheid nemen van Frankwin van Beers, iemand waar wij een goede band mee hadden opgebouwd en die ons hem liet interviewen.
 • Wildnights werden voortgezet, de 3e editie begon afgelopen zaterdag.
 • We mochten Erik van Engelen verwelkomen en ontmoeten.

Nog maar een paar dagen en dan is 2018 voorbij, dan stappen we in een nieuw jaar dat ons ongetwijfeld weer vele verrassingen zal bezorgen, zowel de aan- als onaangename,dat is nu eenmaal het leven.
We kijken ernaar uit en zijn uiteraard volop van plan onze uiterste best te blijven doen om deze weblog met al die mooie nieuwtjes te vullen.
Ook kijken we uit naar jullie als volgers en deelnemers van onze acties en verheugen we ons op jullie bijdrages, zowel in reacties als mails waarin jullie alles dat jullie kwijt willen met ons mogen delen.
Kortom… was je in ons 2e thuis, wil je je ervaringen delen, wil je jouw foto’s hier op deze weblog terugzien, wil je ons of iemand anders via deze weblog iets vragen, wat ook maar met ons, onze volgers en lurkers delen?
De deur naar onze mailbox (onwijsmooiwildlands@gmail.com)  staat 24/7 open en kent geen bodem dus is nooit vol *glimlach*.

Wij wensen jullie allen een herinneringswaardige jaarwisseling en een beestachtig,  ♥-verwarmend 2019 toe met de vervulling van elke wens die je maar mocht hebben!


Lieve groeten van Herman, Daniëlle & Melody (Ko)

8 reacties op ‘Bijna 1 jaar

 1. De geluiden in Wildlands zelf werden gelukkig steeds positiever. Nu alle media nog.
  Ik heb er alle vertrouwen in dat Erik van Engelen dat gaat lukken. De frisse wind was nu al zichtbaar en voelbaar. Ik ben benieuwd hoe de toekomst van Wildlands er uit gaat zien en ik hoop dat de bedenkers over een tijdje hun gelijk kunnen bewijzen en dat het negatieve imago, wat jammer genoeg toch aan Wildlands kleeft, verandert in het imago van het prachtige park wat het is en dat Wildlands veel (meer) enthousiaste bezoekers gaat trekken.

  Voor jullie en iedereen die dit leest; een fijne jaarwisseling en een gezond en liefdevol 2019

  Geliked door 2 people

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.