8 reacties op ‘Drieling Azara’s agoeti’s geboren

 1. Leuk, maar wat gebeurt er met deze dieren? Er zijn nu al zoveel jongen geboren? Ik hoop dat ze niet allemaal in de maag van de slangen, of andere dieren belanden.

  Geliked door 2 people

  1. Geboortes zijn altijd leuk…

   En nee Wildlands fokt géén dieren om ze als voer voor andere dieren te gebruiken. Iedere dierentuin, dus ook Wildlands, fokt NIET voor het vaderland weg_ Elke diersoort zit beschermd in een fokprogramma, zolang er in dierentuinen vraag is naar een dier, wordt ermee gefokt. Is die vraag er niet wordt niet mee gefokt!
   Dierentuinen mogen niet zomaar bestaan en al helemaal niet zo maar doen waar ze zin in hebben.
   Elke dierentuin moet verantwoording afdragen aan overkoepelende organisaties die héél, héél strikte regels hanteren op alles, letterlijk alles, dat met het houden van dieren etc te maken heeft.

   Overigens… hoe denk jij dat het er in de natuur aan toe gaat? Dat Leeuwen etc naar de supermarkt gaan en daar een vegaburger halen ofzo?

   Hoe je ook tegen een dierentuin etc aankijkt… je MOET altijd voor ogen houden dat het dieren zijn en dat elke dierentuin diens uiterste best doet voor een zo natuurlijk mogelijke habitat te zorgen om het welzijn op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en houden. En dus krijgen ze ook voeding die bij het betreffende dier hoort! Vleesetende dieren eten nou eenmaal dieren, zo simpel is het !

   Een slang eet een konijn bijv
   Een leeuw eet een impala, waterbok, gazelle, etc bijv
   Bepaalde apensoorten eten vogels, ratten, wezels etc bijv

   Gelukkig (met name voor de mensen die dit niet snappen), ziet bijna niemand van het publiek in weke dierentuin dan ook, wat elk dier te eten krijgt.

   Geliked door 1 persoon

   1. Melody, een beetje minder mag ook wel! Ik ben niet de onwetende voor wie je me nu blijkbaar aanziet. Ik vind het prachtig als de roofdieren een stuk herkenbaar vlees krijgen, waar anderen daar vaak van staan te griezelen. Dat vind ik hypocriet, want ik weet redelijk zeker dat deze mensen diezelfde avond een als dier onherkenbare hamburger op hun bord hebben liggen.
    Ik vroeg me alleen af wat er met deze dieren gebeurt; er worden om de haverklap kleintjes geboren, maar na een tijdje zie ze niet meer.

    Geliked door 1 persoon

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.