Raad je plaatje – 31

Hier is dan weer een raad je plaatje.

Het antwoord van afgelopen week is : deze week zijn 2 antwoorden goed want dit bord hangt op de brug bij de ringstaartmaki’s (Daar heb ik de foto gemaakt) en op de brug bij de prairiehondjes.

 

Wie kan er vertellen wat er deze week op het plaatje staat en waar die gemaakt is :

13 gedachten over “Raad je plaatje – 31

  1. Nou dat wordt speuren. Bij de kleine foto op mijn telefoon dacht ik meteen aan de zachtheid van het kameelhaar in de trein, maar de kleur klopt natuurlijk helemaal niet. Toen ik de foto vergroot zag, dacht ik dat het oor moest zijn. Maar van wie? Van Ringstaartmaki’s, vari’s of savannnebeesten? Ik speur verder… naar kleur en vorm.

    Geliked door 2 people

  2. Piau, dat blijft speuren hoor naar die oren.Ze kunnen van zoveel beesten zijn.Het kan de waterbok zijn, die staat ook op mijn lijstje, maar ik wil Susan niet zomaar napraten . Ik wil het een beetje zeker weten. De impala is van mijn lijstje gevallen. Te puntig…..

    Geliked door 3 people

  3. Na lang zoeken in het park en maar kijken naar foto’s van de dieren op de computer, ben ik ook bij de waterbok uitgekomen .Ook voor mij vallen anderen af en heb geen ander antwoord .O ja nog de Serenga vermelden .😉

    Geliked door 3 people

    1. Heel moeilijk dit keer, veel foto’s gemaakt ,twijfel tussen een zebra en de waterbok.
      De kleur van de zebra en de ronding van de waterbok, gok de waterbok in serenga.

      Geliked door 3 people

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.