Nieuwsbrief-121219-23

Beste abonnementhouder, 

Ontdek in de kerstvakantie de magie van WILDLANDS in het donker tijdens de vierde editie van WILDnights!

21 december 2019 t/m 5 januari 2020*

16.00 tot 21.00 uur

WILDnights is voor abonnementhouders gratis toegangelijk! Iedere abonnementhouder mag vijf vrienden meenemen naar WILDnights
voor slechts € 9,95 p.p. (i.p.v. € 17,50).
Je koopt deze voordelige tickets aan de kassa
op vertoon van je abonnement.

*m.u.v. 25 en 31 december en 1 januari 
Voor het eerst is heel Nortica toegankelijk tijdens WILDnights. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, woon de Poolpresentatie bij en doe mee
met de Nortica Quiz.
In Serenga kun je een extra spannende rit in het donker maken in de achtbaan Tweestryd. Iets té spannend voor je? Je kunt je ook warm dansen op de muziek van de bandjes Papaformigas en Ramblin Boots die in de loop van de avond verschillende keren optreden.
Struin door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar in de schemer van de avond over Rimbula River en vang een glimp op van de olifanten die in de schaduw rondscharrelen of een dutje doen. Klauter in het donker door de toppen van het regenwoud en luister naar de junglegeluiden die je juist ’s nachts hoort.
Zin in wat lekkers? Dan kun je terecht bij de één van de sfeervolle foodpleinen. Een knappend kampvuur waar je tijdens het opwarmen marshmallows kunt roosteren, de zoete geur van warme chocomel met slagroom en de kruidige rook van de grill waar de lekkerste gerechten worden klaargemaakt.
Om 21:00 uur word je verwacht op het Kompasplein aan het begin van het park. Hier sluit je samen met alle andere gasten de avond af met de kleurrijke licht- en lasershow. Een bijzonder einde van een magische avond
Vergeet niet een bezoek te brengen aan het theater. In de kleine zaal kun je de nieuwe magieshow voor de hele familie bijwonen. In de oude snoepwinkel ´t Suykerhuys is niks wat het lijkt. Er gebeuren bijzondere dingen in de winkel, het lijkt wel magie!

Heb je nog geen plannen voor eerste kerstdag? Kom dan met je familie of vrienden genieten van een fantastische brunch. Jullie worden in het sfeervolle Theaterrestaurant opgewacht waar een uitgebreid buffet klaarstaat.

Meer informatie


Emmen on Ice is een volledig overdekte kunstijsbaan gelegen op het Raadhuisplein in het centrum van Emmen en heeft een gezellig aangrenzend horecapaviljoen. Emmen on Ice is 700 vierkante meter aan ijsvertier op echt ijs!

Meer informatie

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.