Nieuwsbrief 10 april 2020

Beste abonnementhouder,
Helaas blijft het ook dit weekend in WILDLANDS nog akelig stil. Het blijft onwerkelijk om te zien dat het park uitgestorven is terwijl het weer prachtig is en we normaliter gezellige drukte hebben.We missen jullie elke dag weer en we weten dat jullie ons ook missen. Een aantal van jullie neemt af en toe zelfs de moeite dat kenbaar te maken door het sturen van een berichtje. Weet dat het gevoel wederzijds is en we niet kunnen wachten tot we jullie weer op ons mooie park mogen verwelkomen.

We hopen dat jullie toch nog een mooie Pasen hebben.

Thuis, met de mensen die dichtbij jullie staan.De grote abonnementhouders quiz 

Met deze wekelijkse nieuwsbrief en het Backstage Journaal blijven wij in contact met jullie. En het lijkt ons leuk als jullie ook in contact komen met elkaar! Daarom willen we jullie vragen om een filmpje met een vraag over het park op te sturen naar abo@wildlands.nl.Iedere week zullen we één vraag meenemen in de wekelijkse update van WILDLANDS. En iedereen kan proberen de vraag juist te beantwoorden. Zo ontstaat de grote abonnementhouders quiz!

Namens alle medewerkers van WILDLANDS een heel fijne Pasen!

Pas goed op elkaar.

Het WILDLANDS Backstage Journaal zal vanaf volgende week op dinsdag- en op vrijdagmiddag gepubliceerd worden. Vanaf dinsdag 14 april zullen jullie dan twee keer per week het nieuws vanuit het park te zien krijgen via onze social mediakanalen en de website. Op deze manier houden we jullie op de hoogte over onze dieren en medewerkers.

En heb jij als abonnementhouder nu een vraag over een van onze diersoorten? Deze kun je nog steeds mailen via communicatie@wildlands.nl ovv je abonnementsnummer. En wie weet wordt jouw vraag beantwoord in een uitzending van het WILDLANDS Backstage Journaal.

WILDLANDS bouwupdate 
Velen van jullie vragen zich af hoe het gaat met de bouwwerkzaamheden in WILDLANDS. Hoog tijd voor een bouwupdate!
 • De afdeling Park is druk bezig met het schoonmaken van het hele park.
 • In Raccoon Creek worden de laatste puntjes op de i gezet door de decorateurs en daar staat inmiddels ook een echte (oude) zaagtafel. (zie foto
 • In de Jungle Arena zijn de bouwers inmiddels bijna klaar. Het is nu de taak aan de decorateurs om er een prachtig kloppend plaatje van te maken.
 • Dunia’s Rhino Rescue (de Escape Room) is qua bouw, infra en décor bijna klaar. Ook hier worden de laatste decoratieve werkzaamheden nog verricht. 

WILDLANDS wordt gemist tijdens Pasen

Uit onderzoek van merkenonderzoeker Hendrik Beerda Brand Consultancy blijkt dat mensen WILDLANDS als uitje tijdens de paasdagen erg zullen missen. Lees meer over dit onderzoek via DEZE link. 

Achter de gesloten deuren van WILDLANDS 

Door de corona-maatregelen hebben wij helaas de deuren moeten sluiten. Voor onze dierverzorgers gaat het werk gewoon door, maar wel op een iets andere manier dan normaal. Lees het hele artikel van RTV Drenthe via DEZE link  

Yago weer op zijn paasbest

Onagerhengst Yago is gisteren bekapt door onze hoefsmid/ dierverzorger Tamara. Onagers zijn wilde ezels en kunnen heel hard schoppen. Deze dieren zijn ook niet tam dat zij gewillig meewerken en daarom kreeg de hengst een licht roesje, zodat zij veilig kon werken.

Binnen een uur was de klus geklaard en inmiddels loopt Yago weer met nette hoeven buiten!
Uiteraard is dit binnenkort ook te zien in het WILDLANDS Backstage Journaal!

6 reacties op ‘Nieuwsbrief 10 april 2020

 1. Ik hoop voor het park en voor veel trouwe bezoekers dat net snel open kan.
  Maar ook ergens: no way dat ik nu in een bus stap, dus een bezoekje zit er sowieso voorlopig niet in. Gelukkig zijn er de foto’s en de enthousiaste verhalen..
  Fietsen is me te ver en ik heb dus niet een auto of rijbewijs.
  Maar wennen doen deze updates inderdaad niet. Het gemis en de bizarre situatie nu worden alleen maar meer bevestigd.
  Maar goed, ik ben positief en geloof best in wonderen…

  Geliked door 1 persoon

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.