Mekong

Onze (letterlijk) grootste vriend uit Emmen is maandag op een lange reis naar een Zwitserse Dierentuin, Knies Kinder Zoo in Rapperswill gegaan en heeft die reis goed doorstaan en kwam gisteren aan. Mekong mag daar gaan bereiken wat zijn voorganger Thisiam (22 jaar) niet lukte, olifantenkoeien mama maken. De kudde in Rapperswill bestaat uit, inclusief Mekong, nu 9 olifanten. 52-jarige Ramona Dehli, 50-jarige Celyon, 38-jarige Rani, 36-jarige Sabu, 34-jarige Ma palaj, 21-jarige Sandry en 7-jarige Kalaya. Mekong heeft dus veel vrouwelijk schoon om zich heen.

 

 

 

 

Het transport is gelukkig probleemloos verlopen en Mekong stond gelijk al heel ontspannen in de box van Himmapan waar hij van de lange reis mocht bekomen. Even later heeft hij lekker gegeten van al het lekkers dat al klaar lag en daarna was het tijd voor een welverdiende slaap. Op de laatste foto zie je dus 5.740 kg olifant die 1,5 uur heeft liggen slapen, toch een lekker middagdutje of niet dan?

Dagdag lieve Mekong, ga daar tussen die Zwitserse bergen maar minstens zoveel dames (en heren) letterlijk en figuurlijk charmeren zoals je hier deed, wij gaan je enorm missen. Al zullen we natuurlijk jou eer aan doen en jouw opvolger heel hartelijk welkom heten!

5 gedachten over “Mekong

 1. Leuk die update. Whaha, ik zie jou nog wel eens naar Zwitserland gaan met schoonmeisje! Ik ben wel benieuwd of er kleintjes van Mekong komen. Ik duim voor meiden zowel voor Mekong als Timber

  Geliked door 1 persoon

  1. 😉 ja vast!!

   Ik ook hoor….

   maar eerst eigen nl parken weer en dan Pairi Daiza… en dan eerst naar Zulu en daarna is Mekong wel een keertje aan de beurt… gelukkig heb ik wel contacten dus ik blijf zo wie zo wel op de hoogte

   Geliked door 1 persoon

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.