Nieuwsbrief 21 mei

BESTE ABONNEMENTHOUDER,

Wegens een geslaagde testronde met WILDLANDS personeel zijn we blij dat we jullie kunnen meedelen dat we extra plekken voor de komende testdagen vrijgeven. Heb je je nog niet kunnen aanmelden voor één van de testdagen?
Vanaf vandaag 21 mei om 12:00 uur is het mogelijk om je alsnog aan te melden voor de testdagen op 23 en 24 mei.

Ben je niet in de gelegenheid om naar één van de testdagen te komen? Niet getreurd. Vanaf vandaag 21 mei om 12:00 uur is het ook direct mogelijk om een regulier dagbezoek vanaf 25 mei te reserveren.

We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Compensatie ontvangen of doneren

Abonnementhouders kunnen er voor kiezen om de misgelopen dagen van hun abonnement te ‘doneren’ of als compensatie in de vorm van ‘tijd voor tijd’ te ontvangen. Heb je vóór 19 mei aangegeven dat je een compensatie wilt ontvangen? Dan is dit inmiddels verwerkt.

Heb je je keuze nog niet doorgegeven en wil je gebruik maken van de compensatie? Doe dit dan zo snel mogelijk en uiterlijk 25 mei. Het kan tot 3 werkdagen duren voordat we jouw keuze verwerkt hebben in ons systeem. Heb je op 26 mei je keuze nog niet doorgegeven, dan gaan we er vanuit dat je je compensatie wilt doneren.  

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat er veel vragen zijn over de heropening van het park. Onze front office doet er alles aan om al jullie vragen z.s.m te beantwoorden. Het kan door de drukte echter iets langer duren dan je van ons gewend bent voordat je antwoord krijgt. Kijk ook eens of je vraag tussen de veelgestelde vragen op onderstaande pagina staat. 

Geldigheid controleren

Weet je niet zeker of je abonnement nog geldig is? Dit kun je eenvoudig zelf controleren in onze abonnementenportal door in te loggen met je abonnementsnummer en geboortedatum. 

Korting andere parken

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de korting voor abonnementhouders op andere (dieren)parken. Zodra dit weer mogelijk is ontvangen jullie hierover bericht. 

3 gedachten over “Nieuwsbrief 21 mei

Steek ons & anderen gerust aan met jouw enthousiasme en lucht je ♥

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.